Bouncer's Onesie Wax 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,95 € z DDV

BO-OS50

Nov izdelek

Carnauba vosek za zaščito vozil

Tag:

Več informacij

Bouncer's Onesie je simpatičen vosek, v 50ml stekleni posodici z integriranim aplikatorjem v pokrovčku. Enostavno odstranite aplikator, odvijete pokrovček in že ste pripravljeni na voskanje vašega jeklenega konjička. Vsebuje le najčistejši T1 carnauba vosek, eterična olja in fantastično Bouncer's aromo Lemon 'ola', katera poskrbi, da voskanje postane pravi užitek. Onesie je primeren za ustvarjanje visokega sijaja vozil, njegova obstojnost pa je cca. 2 meseca ob ustreznem vzdrževanju. Je izjemno enostaven za uporabo in kaj hitro se zgodi, da postane Onesie vaš najpriljubljenejši vosek.

Navodila za uporabo:
Za maksimalno obstojnost voska priporočamo, da površino prehodno dobro razmastite in dekontaminirate s pomočjo polirnega plastelina. Na suho in čisto površino nanesite tanek sloj voska in ga pustite 1-3 minute (odvisno od zunanje temperature), da se popolnoma sprime s površino. Ostanek voska nato odstranite s pomočjo čiste in mehke mikro krpe. Vosek se na površini ne sme popolnoma posušiti. Za maksimalno zaščito priporočamo nanos dveh slojev voska ter redno vzdrževanje z quick detailerjem Bouncer's Done & Dusted.

Varnostni napotki:
EUH 066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 Hraniti izven dosega otrok.