Akcija!
Revive Carnauba Creme 250ml

Revive Carnauba Creme 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


11,21 € z DDV

-25%

14,95 € z DDV

RV410250

Nov izdelek

Kremast vosek za zaščito in sijaj vozil

Tag:

Več informacij

Carnauba Creme je kremast neabrazivni vosek, kateri vsebuje visoko kakovostnen carnauba vosek ter sintetične polimere, kateri vozilo zaščitijo ter mu obenem zagotovijo visok sijaj. Za seboj pušča visok sijaj, ultra gladko površino ter zaščito pred zunanjimi vplivi. Carnauba Cream se lahko uporablja kot samostojni zaščitni premaz ali kot osnova pred nanosom voskov kot npr. Revive Luxury Wax. Je zelo enostaven za uporabo, se ne praši in je primeren za nanos tako na starodobnike kot novejša vozila.

Prednosti:
- izjemno enostaven postopek nanosa in odstranjevanja
- ne vsebuje abrazivnih delcev
- vsebuje kvaliteten carnauba vosek, sintetične polimere in povečevalce sijaja
- zagotavlja odlično zaščito pred zunanjimi vplivi
- poudari sijaj vozila ter ustvarja globok, moker videz
- primeren kot samostojna zaščita ali kot osnova pred nanosom voskov

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite in popolnoma posušite. S penastim aplikatorjem nanesite tanek sloj premaza in pustite 5-10 minut, da se premaz posuši. Nato ostanek obrišite z mehko mikro krpo ter po potrebi nanesite še dodaten sloj vašega priljubljenega voska ali zaščitnega premaza.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H372 – Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti noben drug način izpostavljenosti ne povzroča takšne nevarnosti>. H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P103 – Pred uporabo preberite etiketo. P260 – Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P312 – Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja.

Povezani izdelki