Znižana cena!
CarPro C.Quartz Lite Kit 150ml

CarPro C.Quartz Lite Kit 150ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


43,38 € z DDV

-30%

61,97 € z DDV

CQCLITE150KIT

Nov izdelek

Osnovna keramična zaščita površin

Tag:

Več informacij

CarPro C.Quartz Lite je osnovni keramični premaz za vse kateri šele vstopate v svet detailinga in zaščitnih premazov. Je uporabniku prijazen in enostaven za nanos. Zasnovan je na enaki osnovi kot najbolj priljubljen CarPro-jev keramični premaz, C.Quartz UK. C.Quartz Lite lahko uporabljate kot samostojni zaščitni premaz, z obstojnostjo 6+ mesecev, ali kot 'topcoat' za ostale CarPro-jeve (in ostale) keramične premaze.

C.Quartz Lite je bil razvit za vse, kateri nimajo znanja in izkušenj z profesionalnimi premazi in vseeno želijo koristiti prednosti, katere nudijo C.Quartz premazi. C.Quartz Lite je most med manj učinkovito tradicionalno 'sealant' tehnologijo in C.Quartz keramičnimi premazi. Zaščitena površina je lažja za čiščenje, je odporna na ostanke insektov, politji bencina, lažja topila, kisline, alkalne detargente v pH vrednostih od 3-12 ter škodljive UV žarke. Kontaktni kot premaza je 110°. Površina po nanosu zaščite postane super svetleča, dobro zaščitena in izjemno hidrofobna.

Premaz je primeren tako za profesionalne detailerje kot entuziaste, kateri želijo nanesti svoj prvi keramični premaz. C.Quartz Lite lahko nanašate na lakirane površine, plastike, platišča in steklo (z izjemo vetrobranskega!). Primeren je tudi za nanos na mat površine.

Vsebina kompleta:
- 1x 150ml C.Quartz Lite
- 2x CarPro aplikator iz mikro vlaken
- 1x CarPro mikro krpa

Navodila za uporabo:
Za maksimalno zmogljivost premaza svetujemo, da je površina čista in dekontaminirana. Z uporabo čistil Iron.X in Tar.X ter polirnim plastelinom odstranite vse morebitne delce površinske kontaminacije. Površino pred nanosom razmastite z razmaščevalnim sredstvom CarPro Eraser (oz. podobnim izdelkom), da odstranite vse morebitne ostanke čistil ali polirnih past. Površina mora biti pred nanosom premaza hladna in suha. Po potrebi lahko površino spolirate tudi s polirnimi pastami CarPro Essence ali Reflect, da na površini ustvarite višji sijaj. Nanesite 10-12 kapljic premaza na priložen aplikator ter enakomerno razmažite po površini velikosti cca. 60x60cm. Premaz lahko takoj po nanosu odstranite z mikro krpo. Svetujemo, da takoj po odstranitvi panel pregledate z LED lučjo in odstranite morebitne ostanke premaza preden se ta posuši. V kolikor se premaz posuši ga lahko odstranite z dodatnim nanosom. Premaz nato takoj obrišite. To lahko storite le v omejenem času po nanosu prvega sloja. Vozilo 4 ure po nanosu premaza ne sme priti v stik z vodo. Vso vodo, ki bi prišla v stik z vozilom v 48 urah po nanosu premaza odstranite z mikro krpo. Priporočamo, da premaz zaščitite z premazom CarPro Reload (ali podobnim premazom). S tem preprečite, da bi vodne kapljice poškodovale premaz.

Varnostni napotki:
NEVARNO: Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki