Good Stuff Gloss Detailer 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


10,97 € z DDV

GS022

Nov izdelek

Quick detailer za zaščito, čiščenje in sijaj

Tag:

Več informacij

Good Stuff Gloss detailer je univerzalen izdelek za hitro čiščenje, zaščito in povečevanje sijaja vozila in je izredno enostaven za uporabo. Poveča sijaj, doda gladkost ter odstranjuje vodni kamen, prah in prstne odtise. Je popolnoma varen tako za uporabo na keramičnih premazih kot tradicionalnih voskih ali sealantih. 

Navodila za uporabo:
Pred nanosom vozilo operemo in dobro posušimo.Pred uporabo dobro pretresite. V zmerni količini ga napršite direktno na površino vozila in obrišite s čisto stranjo mikro krpe. Krpo nato obrnite na čisto stran ter obrišite še vse ostanke premaza.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: kationsko površinsko aktivne snovi. <5%: neionske površinsko aktivne snovi, konzervanse, parfumi.

Povezani izdelki