Meguiar's Black Wax 209ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,83 € z DDV

AMIS6661167

Nov izdelek

Vosek za temne lake

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Meguiars Black Wax zaščitni vosek izdelan posebno za črna oz. temnejša vozila. Zagotavlja visoki sijaj površine in dolgotrajno zaščito. Posebni mikro delci omogočajo tudi čiščenje oz. odstranjevanje manjše oksidacije barve. Povrne originalno barvo. Sintetični polimerni vosek pa zagotavlja dolgotrajno zaščito. Sredstvo lahko nanašamo ročno s aplikatorjem, ki je priložen v kompletu ali z polirno strojem. Nanos je enostaven in hiter.

Navodila za uporabo:
Sredstvo z priloženim aplikatorjem nanesite na oprano vozilo in ga z krožnimi gibi vtrite v lak. Ostanek voska obrišite z čisto mikro krpo do sijaja. Nanašajte del po del in nikoli na celo vozilo naenkrat. Vosek vedno nanašajte v senci in na ohlajeno vozilo.

Opozorila:
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plastenki. Prekomerno izpostavljanje lahko povzroči izsušenost in razpokanost kože. Hlapi lahko povzročajo slabost, vrtoglavico in glavobol. Lahko povzroča dolgotrajnejše negativne vplive na vodne organizme. Ne vdihavati hlapov. Preprečiti stik z kožo. V primeru zaužitja ne izzivati bruhanja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo. Prazno embalažo ne odvržite v naravo. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki