Bouncer's Vanilla Ice 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


65,94 € z DDV

66BOVI250

Nov izdelek

Carnauba vosek z dolgo obstojnostjo

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Vosek z vanilijevim ekstraktom kombiniran z kokosom in izbranimi citrusovimi olji zmešan z najkakovostnejšim brazilskim T1 carnauba voskom. Zagotavlja visok sijaj, visoko obstojnost in povsem gladko površino po nanosu. Ustvarja hidrofoben učinek. Na metalik barvah poudarja srebrne prašne delce. Primeren tako za temne kot tudi svetle barve. Vsaka posodica Vanilla Ice voska je označena z unikatno, oštevilčeno nalepko in opremljena s certifikatom o avtentičnosti. Vosek je ročno narejen in vlit v posodico.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom voska dobro pripravite površino. Avto operite, ga posušite ter odstranite vse stare nanose voskov ali sealantov. Ko je površina pripravljena z aplikatorjem nanesite tanko plast voska na manjšo površino. Ko se vosek začne sušiti, ga obrišite s čisto in kvalitetno mikro krpo do sijaja.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok

Povezani izdelki