Soft99 Fusso Coat Dark 12 Months Wax 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,95 € z DDV

Nov izdelek

Izjemno obstojen vosek za zaščito in sijaj temnih vozil

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Izjemno popularen zaščitni vosek, narejen iz florovih polimerov, z odličnim samočistilnim učinkom, varuje vaše vozilo pred vodo, umazanijo in ostalimi nezaželenimi depoziti. Njegov trd sloj, z močnim hidrofobnim učinkom, odbija vodo in ostalo umazanijo. Poleg tega na površini ustvarja visok sijaj ter poudarja globino barvnega odtenka. Poleg vsega naštetega, vosek prekriva tudi manjše praske. Obstojnost voska, ob pravilnem in rednem vzdrževanju je 12 mesecev (laboratorijski testi). Vosek je primeren za vse temnejše barve vozil.

Navodila za uporabo: Vozilo dobro operite in posušite. Za najboljše rezultate priporočamo, da lak očistite s polirnim plastelinom. Z priloženim aplikatorjem nanesite vosek na površino v tankem sloju. Vedno ga nanašajte del po del, nikoli na celotno vozilo naenkrat. Pustite, da se vosek posuši (največ 5 minut oz. odvisno od temperature) ter nato ostanek obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Za še večji sijaj in dodatno zaščito lahko nanesete še dodaten sloj. Priporočamo redno vzdrževanje voska katerim izmed quick detailerjev.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: destilati (nafta), alkilat. H228 Vnetljiva trdna snov. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki