Znižana cena!
Valet Pro Beading Marvellous 250ml

ValetPRO Beading Marvellous 250ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


29,56 € z DDV

-20%

36,95 € z DDV

WP20-250ml

Nov izdelek

Carnauba vosek za zaščito in sijaj

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Najnovejši vosek podjetja Valet Pro. Vosek je izdelan ročno iz in vsebuje najkvalitetnejše sestavine, kar jih lahko pričakujete v vosku. Izjemno prijeten vonj, brez kemičnih arom. Vosek je popolnoma enostaven za nanos in brisanje. Le en poteg aplikatorja po posodici z voskom je dovolj, da prekrijete celoten pokrov motorja. Ščiti vaše vozilo in bistveno zmanjša prijemanje umazanije na vozilo. Vozilo po voskanju dobi globok in bleščeč sijaj, odlično se obnese tudi na svetlejših barvah. Ob pravilnem vzdrževanju, lahko en nanos voska ščiti vozilo tudi več kot tri mesece. Ustvarja odličen hidrofoben učinek (beading).

Navodila za uporabo:
Nanesite vosek na ustrezno pripravljeno vozilo s penastim aplikatorjem. Voska nikoli ne nanašajte na celotno vozilo, vedno le del po del. Nanesite na površino, pustite 5 minut in ostanek obrišite z kvalitetno in čisto mikro krpo. Za daljšo zaščito in večji sijaj lahko postopek ponovite 1 uro po nanosu prvega sloja.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Pozor: H412 – Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. EUH208 Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on. Lahko povzroči alergijski odziv. P273 – Preprečiti sproščanje v okoljeP501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki