Chemical Guys Black Wax 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 8 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 8 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,60 €.


89,99 € z DDV

WAC307

Nov izdelek

Premium vosek za temne lake

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Black Wax premium zaščitni vosek, namenjen posebej za povečevanje sijaja ter globine črnih in temnih barv. Vosek je bil zazvit s pomočjo lastnih proizvodnih metod, patentiranega procesa hladne emulzije, katera ustvarja najvišji možni sijaj. Edinstven proizvodnji proces hladne emulzije, ne potrebuje vročine, zato super polimeri ostanejo v svojem najmočnejšem molekularnem stanju. Napredni super polimeri odbijajo kovinske delce, vodo in ultravijolične žarke ter zagotavljajo globok videz in bleščeč sijaj, ki navduši še tako zahtevnega entuziasta. Vosek je perfekten za uporabo na črnih in temnih barvah. Je izjemno enostaven za uporabo.

Navodila za uporabo: Za optimalen izkoristek voska je potrebno vozilo dobro pripraviti. Priporočamo, da vozilo pred nanosom spolirate oz. lak očistite s polirnim plastelinom. S penastim aplikatorjem nanesite vosek na površino v tankem sloju. Voska nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del. Pustite vosek na površini par minut ter ga nato odstranite s čisto in kvalitetno mikro krpo. Za dodaten sijaj in zaščito postopek ponovite.

OPOZORILA: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki