Angelwax The Fifth Element 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 14 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 14 točke ki se lahko spremenijo v popust 2,80 €.


149,49 € z DDV

ANG51594

Nov izdelek

Premium zaščitni carnauba vosek

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Angelwax The Fifth Element je visoko kakovosten 'show' vosek, narejen iz mešanice štirih naravnih voskov, olja tropskih sadežev in skrivnostne pete sestavine. Ta skrivnostna sestavina je ključ do do neverjetnega sijaja in neizmerne obstojnosti, katera je redka pri šov voskih. The Fifth Element je eden izmed redkih voskov, katere lahko nanašate čez t.i. keramične premaze. Vosek je zasnovan, proizveden in ročno nalit v posodico na sedežu podjetja Angelwax. Zagotavlja neprekosljiv sijaj na vseh barvnih odtenkih. Obstojnost voska ob pravilnem nanosu in vzdrževanju je cca. 6 mesecev.

Navodila za uporabo: Površino pred nanosom voska dobro očistite, posušite in razmastite. Z penastim aplikatorjem nanesite vosek na en panel naenkrat. Pustite vosek cca. 2 minuti, da se posuši. Ostanek voska odstranite z kvalitetno in čisto mikro krpo. Za ultimativno zaščto nanesite še drugi sloj voska. Nikoli ga ne nanašajte na vroče površine.

OPOZORILA: Pred uporabo natančno preberite navodila. Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki