Znižana cena!
Poorboy's Liquid Natty's Blue Wax 473ml

Poorboy's Liquid Natty's Blue Wax 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


12,69 € z DDV

-35%

19,52 € z DDV

PB-LNB-16

Nov izdelek

Tekoči carnauba vosek za moker videz

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Poorboy's Liquid Natty's Blue je odlična alternativa Natty's Blue trdemu vosku. Liquid Natty's Blue vozilu doda lepoto z globino barve in sijajem. Zaradi vsebnosti prvo razredne Brazilske Carnaube je lahko ta vosek odlična izbira za celoletno zaščito ter je popolnoma enostaven za nanos in odstranjevanje tudi na neposredni sončni svetlobi. Z uporabo Liquid Natty's Blue voska postane voskanje hitro in zabavno. Vosek se lahko uporablja ročno ali strojno.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite manjšo količino voska na penast aplikator ali ultra fino polirno gobico. Enakomerno raznažite po enem delu vozila in počakajte, da se vosek začne sušiti. Čas sušenja je odvisen od zunanje temperature in vlažnosti. Ostanek voska nato obrišite z kvalitetno in čisto mikro krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Z vodikom obdelana nafta z nizko temperaturo vrelišča; Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom, Kerozin – nespecificiran Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315 – Povzroča draženje kože. H319 – Povzroča hudo draženje oči. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P310 + P331 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno


Povezani izdelki