Soft99 Authentic Premium Wax 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


41,97 € z DDV

S9910162

Nov izdelek

Premium zaščitni vosek

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Authentic Premium je premium zaščitni vosek podjetja Soft99. Vsak vosek je po izdelavi natančno pregledan zato so v prodaji le voski, kateri so prestali test v proizvdnji. Formula, katera vsebuje čisto carnaubo ustvarja izjemen visok sijaj površine. Vosek je izjemno enostaven za nanos in kasnejše odstranjevanje. Nanašate ga s priloženo gobico, katera je popolnoma fina in mehka, kar preprečuje nastanek prask med nanosom. Enake gobice se uporablja pri kozmetiki. Poleg je priložena tudi priročna krtačka za odstranjevanje voska iz emblemov in tesnih mest. Vosek je primeren za vse barvne odtenke. Ne vsebuje abrazivnih delcev. 

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro očistite. Za maksimalen efekt je priporočljivo lak očistiti s polirnim plastelinom. Nanesite manjšo količino voska, s priloženim aplikatorjem, na vozilo in ga enakomerno razmažite. Vosek lahko nanašate na suho ali vlažno vozilo. Pustite 5 do 10 minut, da se vosek posuši in ga nato odstranite z priloženo krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: nafta (zemeljsko olje), težki alkilat.  Nevrano: H228 Vnetljiva trdna snov. H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H319 Povzroča hudo draženje oči.. H335 Lahko povzroči draženje dihalnih poti. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja.

Dodatki

MartinCox Microcham synthetic Chamois
11,97 €
wishlist
CarPro Boa Orange 350gsm
7,97 €
wishlist
Soft99 Fukupika Spray Strong Type 400ml
14,97 €
wishlist

Povezani izdelki