Akcija!
Meguiar's Mirror Bright Polishing Wax 414ml

Meguiar's Mirror Bright Polishing Wax 414ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


21,27 € z DDV

-30%

30,38 € z DDV

84559

Nov izdelek

Premium zaščitni vosek z polirnimi delci

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Meguiar's Mirror Bright Polishing Wax je zaščitni vosek z finimi polirnimi delci, kateri nežno polirajo barvane površine. Površina po nanosu postane sijoča, poveča se globina in ustvari odsev kot ogledalo. Unikatne naravne in sintetične sestavine tvorijo odličen zaščitni vosek z visokim sijajem površine. Vosek je primeren za vse barvane, lakirane in poslikane površine. Vosek je primeren za ročno in strojno nanašanje.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanašajte ročno ali strojno z DA polirnim strojem na čiste in ohlajene površine. Nanesite manjšo količino voska na bombažen aplikator ali fino polirno gobico in spolirajte površino do želenega rezultata. Če so površine zelo poškodovane bo potreben še dodaten nanos. Pustite na površini, da se vosek posuši in ga nato odstranite s kvalitetno in čisto mikro krpo. Ne nanašajte na plastike, vinil, tekstil in gumo.

OPOZORILA: Pred uporabo natančno preberite navodila. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Po uporabi temeljito umiti roke. Hraniti v zaprti posodi. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. 

Povezani izdelki