Chemical Guys Slick Finish Cleaner Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


28,97 € z DDV

WAC206_16

Nov izdelek

Vosek z mikro polirnimi delci

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Voski.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Slick Finish Cleaner Wax je čistilno zaščitni vosek, ki v enem koraku očisti in zaščiti lak vašega vozila. Vsebuje naravni Brazilski carnauba vosek, kateri poleg zaščite ustvarja tudi globok in moker videz vozila. Vosek ščiti vozilo pred škodljivimi UV žarki, zračno rjo, vodnim kamnom, ostanki insektov,... Dodani mikro abrazivni delci učinkovito odstranjujejo lažje površinske praske ter obnavljajo površino vozila. Vosek je primeren tako za ročni kot strojni nanos.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Vozilo dobro operite in posušite. Z penastim aplikatorjem ali fino polirno gobico nanesite tanek sloj sredstva na površino in pustite 15 minut, da se vosek dobro oprime površine. Nato ostanek obrišite z mehko in kvalitetno mikro krpo.

NEVARNO: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Zdravju škodljivo v stiku s kožo. Povzroča hudo draženje oči. Zdravju škodljivo pri vdihavanju. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Povezani izdelki