Meguiar's Synthetic X-Press Spray Wax 3,8L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 6 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 6 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,20 €.


69,97 € z DDV

D15601

Nov izdelek

Tekoči vosek za zaščito in sijaj

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: Tekoči voski.
Tag:

Več informacij

Meguiars Synthetic X-Press Wax je tekoči vosek za ustvarjanje zaščite in povečevanje sijaja vozil. Unikatna mešanica voskov in polimerov ustvarja visok sijaj ter dolgotrajni zaščito laka. Odlikuje ga izjemno enostavna uporaba, vosek pa lahko nanašate tudi na neposredni sončni svetlobi, brez strahu, da bi se vosek zasušil oz. puščal sledi po odstranjevanju. Primeren je tudi za nanos na plastike, ko se popolnoma posuši ni masten ter potemni vse zbledele plastike in tesnila. Na plastikah in tesnilih ne pušča belih sledi. Na površini ustvarja odlično hidrofobno zaščito, vodne kapljice brez težav spolzijo s površine, vosek pa se lahko nanaša tudi na mokro vozilo po pranju.

Navodila za uporabo: Vosek z razpršilko nanesite na oprano vozilo, mokro ali suho. Z eno mikro krpo oz. aplikatorjem vosek enakomerno razmažite po površini ter ga nato z drugo krpo obrišite. Za večji sijaj lahko nanesete več slojev voska. V kolikor ga nanašate na mokro vozilo, ga le obrišite s krpo za sušenje vozil. Vosek je primeren za vse zunanje površine, tudi steklene in kromirane.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Vsebuje: Nafta (zemejlsko olje), obdelana z vodikom, težka; Alkani, C12-14-ISO. H315 – Povzroča draženje kože. H336 – Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Lahko povzroči alergijski odziv.  P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P261 – Ne vdihavati hlapov. P271 – Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P332 + P313 – Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov.

Povezani izdelki