Soft99 Dark & Black Wax 300g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,95 € z DDV

S9900010

Nov izdelek

Zaščitni vosek za temna in črna vozila

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Dark & Black Wax na površini ustvarja hidrofoben, dolgotrajen in temperaturno odporen zaščitni sloj, ki ščiti površino pred zunanjimi vplivi. Primeren je za uporabo na vseh črnih, modrih, rjavih in ostalih temnih barvnih odtenkih. Odstranjuje sledi vodnega kamna in ostalih depozitov ter ustvarja bleščeč sijaj.

Navodila za uporabo:
Vozilo dobro operite, posušite in pripravite na nanos voska. S priloženim aplikatorjem nanesite tanek sloj voska na vozilo. Ko se vosek po 5-10 minutah posuši ga odstranite s čisto in kvalitetno mikro krpo. Voska nikoli ne nanašajte na celo vozilo naenkrat, vedno le del po del. Čas sušenja voska se lahko pri nižjih temperaturah podaljša.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Nafta (zemeljsko olje), srednja, alifatska. Nevarno: H228 Vnetljiva trdna snov. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz.

Povezani izdelki