Poorboy's World Natty Black Paste Wax 236ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


36,97 € z DDV

PB-NPW-B

Nov izdelek

Carnauba vosek za temna vozila

Category: Trdi voski.
Tag:

Več informacij

Poorboy's Natty's Black Paste Wax je popolnoma črn vosek za povečevanje in poživljanje sijaja na vseh temnih lakih. Na črnih barvah ustvarja izjemen, neprekosljiv sijaj. Vozilo po nanosu dobi moker videz, postane zelo reflektivno ter dobi tako globok sijaj, kakršnega redko vidite. Natty's Black je 'show' vosek, kateri lomi svetlobo na tak način, da vozilo optično ostane brez prask. Nanos voska je tako enostaven, da je primeren za vse vrste uporabnikov – od profesionalnih detailerjev do popolnih začetnikov. Sestavljen je iz 100% carnaube in UV blokerjev, kateri poleg sijaja zagotavljajo tudi odlično zaščito vozila. Vosek je primeren kot samostojna zaščita ali kot vrhnji premaz za predhodno nanešeno zaščito. Ena posodica voska zadostuje za cca. 20 nanosov na srednje veliko vozilo.

Navodila za uporabo:
Vosek vedno nanašajte na čisto in suho površino. Z penastim aplikatorjem in križnimi gibi nanesite vosek na površino na površino. Ko se vosek začne sušiti ga obrišite z mehko mikro krpo. Kot vsi Poorboy's izdelki je tudi Natty's Black zelo enostaven za uporabo in ga lahko nanašate tudi na soncu.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila. Vsebuje: Destilati (zemeljsko olje), lahki, obdelani z vodikom. EUH210 Varnostni list je na voljo na zahtevo.

Povezani izdelki