Soft99 The King Of Gloss Dark 200g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


27,95 € z DDV

S9900177

Nov izdelek

Vosek za zaščito in sijaj temnih vozil

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Soft99 The King of Gloss je trd vosek, kateri zagotavlja izjemen sijaj in dobro zaščito vašega vozila. Primeren je za uporabo na vseh temnih in črnih barvnih odtenkih. Vosek je primeren kot samostojna zaščita lahko pa ga uporabite tudi za povečanje hidrofobnega učinka predhodno nanešenega sealanta ali keramičnga premaza. Obstojnost voska je do 3 mesece, ob ustreznem vzdrževanju.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom vozilo dobro očistite in popolnoma posušite. Z priloženim aplikatorjem nanesite tanek sloj voska in ga enakomerno razmažite po panelu vozila. Voska nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat. Po 5-10 minutah (pri nanosu ob višjih temperaturah tudi prej) ostanek voska odstranite s kvalitetno in čisto mikro krpo. Priporočamo vzdrževanje voska z tekočim voskom Soft99 Luxury Gloss ali detailerjem Soft99 Fukupika Strong Type.

Varnostni napotki:
Vsebuje: destilati (nafta), alkilat. Nevarno: H228 Vnetljiva trdna snov. H372 Škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. – Kajenje prepovedano. P261 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P271 Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki