Mothers California Gold Synthetic Paste Wax 311g

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


20,95 € z DDV

MO-05511

Nov izdelek

Sintetični vosek za zaščito vozil

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Mothers Synthetic Paste Wax je sintetični vosek, kateri vsebuje posebej zasnovane mikrokapsulirane polimere. Te ustvarjajo kemično vez, katera ščiti površino vozila medtem, ko mikro abrazivi povrnejo barvi sijaj. Vosek ustvarja bleščeč sijaj in moker izgled vozila ter zagotavlja tudi nekaj mesečno zaščito. Za še večji sijaj in obstojnost lahko čez vosek nanesete ša kakšen carnauba vosek kot npr. Mothers Spray Wax.

Navodila za uporabo:
Vosek vedno nanašajte na čisto in dobro pripravljeno površino. S priloženim aplikatorjem nanesite tanek sloj voska na panel v velikosti 40x40cm. Pustite nekaj trenutkov, da se vosek sprime s površino ter ga nato obrišite z kvalitetno mikro krpo. Za večji sijaj in dodatno zaščito lahko nanesete dva sloja voska. Vosek je primeren le za uporabo na lakiranih površinah, da bi preprečili bele sledi na črnih plastikah priporočamo, da jih predhodno zaščitite z Mothers Protectant ali Back To Plack premazom.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P501 – Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki