Chemical Guys Hybrid V7 Liquid Wax 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,95 € z DDV

WAC80716

Nov izdelek

Kremast vosek za zaščito in visok sijaj vozil

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Chemical Guys Hybrid V7 Liquid Wax je mešanica premium carnauba voskov, izbranih optičnih povečevalcev sijaja in sintetičnih sealantov. Vozilo ščiti pred bledenjem in zunanjimi vplivi kot so kontaminacija, UV žarki, vodni kamen, insekti, ptičji izbrebki in ostale nesnage. Poleg odlične zaščite, Hybrid V7 Liquid Wax na vašem vozilu ustvarja neprekosljiv sijaj in moker videz. Primeren je za uporabo na vseh barvnih kombinacijah. Je izjemno enostaven za nanos ter primeren za uporabo na vseh poliranih kovinah, laku steklu in vseh gladkih plastičnih površinah.

Navodila za uporabo: 
Površino pred nanosom dobro operite in posušite. Za maksimalen učinek je potrebno odstraniti tudi vse stare voske in premaze. Nanesite tanek sloj voska in pustite, da se sredstvo sprime s površino. Ostanek voska obrišite z mehko in čisto mikro krpo. Voska nikoli ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le del po del. Za dodatno zaščito in maksimalen sijaj nanesite dva sloja voska. Priporočamo vzdrževanje zaščitene površine z šamponom Chemical Guys V7 Hybrid Car Wash Soap ter detailerjem Chemical Guys V7 Hybrid Spray Sealant.

Varnostni napotki: 
Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. EUH208 Vsebuje Dišava. Lahko povzroči alergijski odziv. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči/obraz. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte  z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstranit vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.Povezani izdelki