Znižana cena!
Shiny Garage Extreme Wear Wax 200g

Shiny Garage Extreme Wear Wax 200g

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


18,98 € z DDV

-25%

25,30 € z DDV

SG13.18200

Nov izdelek

Carnauba vosek za zaščto in sijaj vozil

Category: Zaščitni voski.
Tag:

Več informacij

Shiny Garage Extreme Wear Wax je mešanica visoko kakovostnih sintetičnih voskov kateri zagotavljajo sijaj, obstojnost in hidrofobnost na vseh lakiranih površinah. Extreme Wear Wax je odporen na vremenske vplive kot so kisli dež, UV žarki in visoke temperature. Zagotavlja odličem finiš na površini in ustvarja visok sijaj. Je prijetnega vonja po cimetu. V nasprotju z ostalimi sintetičnimi voski, Extreme Wear Wax vsebuje silicijevo kislino, katera podaljšuje obstojnost in hidrofobnost. Rezultat tega je izjemno obstojen vosek, odporen na pranja in močnejša čistila. Obstojnost voska, ob ustreznem vzdrževanju, je do 6 mesecev.

Navodila za uporabo:
Pred nanosom svetujemo, da vozilo dobro pripravite, razmastite in po potrebi spolirate. Nanesite tanek sloj voska na popolnoma ohlajeno površino ter pustite 1-3 minute, da se sprime. Ostanek voska obrišite z namensko mikro krpo. Priporočamo, da po dveh urah nanesete še drugi sloj in tako še podaljšate življensko dobo voska.

Varnostni napotki:
Nevarno: H304 – Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. P301 + P310 – PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 – NE izzvati bruhanja. P405 – Hraniti zaklenjeno. EUH 066 – Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože.

Povezani izdelki