Angelwax Revelation 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

ANG50160

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo

Več informacij

Angelwax Revelation je pH nevtralno čistilo za odstranjevanje zračne rje, ki je varno za uporabo na vseh površinah. Je odlična rešitev za odstranjevanje škodljivih kovinskih delcev z laka in platišč, kateri lahko povzročijo precejšno škodo v kolikor se ne odstranijo pravočasno. Kovinski delci se dnevno prijemajo na lak in platišča in so posledica zavornega prahu in cestne umazanije. Angelwax Revelation je gosta in brezbarvna tekočina, ki jo napršite na površno. Ob stiku čistila z zračno rjo se sproži reakcija in kontaminirano mesto se obarva rdeče. Vozilo nato le sperete s čisto vodo. Po čiščenju lak in platišča ponovno postanejo gladka in sijoča.

Navodila za uporabo:
Dobro operite vozilo, da odstranite vse trde delce in umazanijo. Pretresite Revelation in ga napršite na poškodovano površino. Počakajte, da se površina obarva rdeče in nato sperite z čisto vodo. Sredstvo se na površini ne sme posušiti. Enak postopek lahko ponovite tudi na platiščih.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.

Povezani izdelki