ValetPRO Dragon's Breath 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,95 € z DDV

EC23-1L

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo in platišča v gelu

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Več informacij

Valet Pro Dragon's Breath je odstranjevalec kovinskih delcev, zavornega prahu in ostale kontaminacije z platišč in lakiranih površin. Dragon's Breath je v nasprotju z ostalimi odstranjevalci zračne rje v gosti, gelasti obliki, kar omogoča daljše zadrževanje na površini ter posledično daljši čas delovanja. Ob stiku z kontaminacijo se sproži kemična reakcija in kontaminiran del se obarva rdeče. Je povsem varen za uporabo, tudi na najobčutljivejših delih. Sredstvo je pH nevtralno.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na površino, pustite delovati 5 minut (največ 10 minut) in sperite s čisto vodo. Po potrebi lahko postopek ponovite in si pomagajte s krtačo, gobo ali čopičem.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi, < 10% anionske površinske aktivne snovi

Povezani izdelki