Kenotek X-Tra 4200 5L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

84505

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo

Več informacij

Kenotek X-Tra 4200 je pH nevtralno, učinkovito čistilo za platišča in zračno rjo. Varen za uporabo na lakiranih, kovinskih, plastičnih, steklenih in gumijastih delih. Za razliko od ostalih odstranjevalcev kontaminacije ima X-Tra 4200 prijeten vonj. Sredstvo lahko po potrebi tudi redčite z vodo. Sredstvo vsebuje indikator delovanja, ob stiku s kovinskim delcem se obarva rdeče.

Navodila za uporabo: Sredstvo napršite na kontaminirano površino in počakajte, cca. 5 minut, da se sproži kemična reakcija. Površino nato sperite z vodo. Po potrebi si lahko pomagate tudi z krtačko, čopičem ali gobo. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti.

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Povezani izdelki