Angelwax Enigma AIO 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


39,97 € z DDV

ANGENGAIO

Nov izdelek

Polirna pasta z dodano zaščito

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Category: .
Tag:

Več informacij

Angelwax Enigma AIO je srednje groba / groba polirna pasta z dodanimi keramičnimi delci, kateri vozilo po poliranju tudi zaščitijo. Primerna je za odstranjevanje srednje velikih do večjih prask, sledi nepravilnega pranja, napak v laku in sledi brusnega papirja P2500. Po končanem poliranju dodani unikatni nano keramični delci ustvarjajo kvaliteten sloj zaščite in izjemen sijaj z obstojnosto do 3 mesece. Enigma AIO je primerna tako za ročno kot strojno poliranje. Je izjemno enostavna za uporabo in se med uporabo ne praši.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Pred poliranjem svetujemo, da površino očistite z polirnim plastelinom. Nanesite manjšo količino paste na polirno gobico ustrezne trdote (odvisno od stanja laka). Z ugasnjenim polirnim strojem pasto razmažite po površini ter začnite s poliranjem z nizkimi obrati. Ko se pasta začne razgrajevati, povečajte obrate in polirajte s srednjim pritiskom dokler se pasta popolnoma ne razgradi. Ostanek paste obrišite z čisto in mehko mikro krpo. Za maksimalen rezultat priporočamo še nanos zaščitnega voska Angewax Enigma ali redno vzdrževanje z qiuck detailerjem Angelwax Enigma QED.

Varnostni napotki:
Pozor: H319 – Povzroča hudo draženje oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.