Menzerna Cut Force Pro 250ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

CFP250

Nov izdelek

Enostopenjska polirna pasta

Tag:

Več informacij

Menzerna Force Cut Pro je najnovejši izdelek podjetja Menzerna. Ultra moderna polirna pasta za hitro obdelavo v enem koraku saj nudi izjemen odrez in izjemen sijaj na obdelani površini. Groba polirna pasta z visokim sijajem, ki odstrani sledi brusnega papirja oksidacijo in in večje praske in ob tem ustvarja visoki sijaj površine, ki sicer ni običajen za grobe polirne paste. In vse to le v enem koraku. Lahko jo uporabljamo na vseh barvah in je vsestranska. Deluje na vseh površinah. Primerna za strojno poliranje. Narejena na vodni osnovi brez silikonov, kar omogoča enostavno čiščenje površine po uporabi. Deluje hitro in učinkovito. Uporabljamo v kombinaciji z grobimi polirnimi gobicami.

Navodila za uporabo:
Manjšo količino paste nanesite na grobo polirno gobico. Pasto razmažite po površini, katero nameravate spolirati. Vključite polirni stroj, obrate nastavite na minimum in začnite s poliranjem. Površino vedno polirate v smereh gor in dol ter levo in desno. Med samim poliranjem večkrat preverite napredek. Ostanek paste obrišite z kvalitetnim razmaščevalcem.

Varnostni napotki:
EUH208 Vsebuje: 1,2-benzizotiazol-3(2H)-on; Reakcijska zmes: 5-kloro-2-metil-4-izotiazolin-3-on in 2-metil-2H-izotiazolin-3-on (3:1). Lahko povzroči alergijski odziv. 

Povezani izdelki