Q11 Diy Headlight restoration kit

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


22,97 € z DDV

015513

Nov izdelek

Komplet za obnovo žarometov

Tag:

Več informacij

Priročen komplet za obnovo obledelih in poškodovanih avtomobilskih žarometov. Primeren za obnovo dveh luči. Komplet vsebuje vse kar je potrebno za hitro in enostavno obnovo. Primeren je za vse vrste žarometov. Komplet je zelo enostaven za uporabo in je primeren za vsakogar. Poleg kompleta potrebujemo le še vrtalni stroj, kateri ni vključen v kompletu. 

Vsebina kompleta:
- 2 x P800 brusni papir
- 2 x P1200 brusni papir
- 2 x P2000 brusni papir
- 1 x polirna gobica
- 1 x gobica za nanos zaščite
- 40g polirna pasta
- 3ml UV zaščitno sredstvo
- 1 x maskirni trak 300 x 2 cm
- 1 x podložna plošča za vrtalni stroj
- 1 x M10 adapter

Navodila za uporabo:
Poškodovane žaromete najprej dobro očistimo in posušimo. Z priloženim maskirnim trakom zaščitimo barvne površine okoli žarometa. Najprej površino zbrusimo z vodobrusnim papirjem gradacije P800, nato P1200 in nato P2000, da odstranimo večje nepravilnosti. Na podložni disk pritrdimo polirno gobico. Nanesemo manjšo količino paste na oranžno polirno gobico in žaromet s pomočjo polirne gobice spoliramo do kristalne čistosti. Za začetek priporočamo manjše vrtljaje, ki jih nato postopno zvišujemo do maksimuma. Žaromete dobro očistimo in prebrišemo do suhega. Pazljivo nanesemo zaščitno sredstvo na žaromete s pomočjo priložene bele gobice. Počakamo 10-15 min da sredstvo izhlapi. Površino dobro osušimo ( ca 1-2 uri). Priporočila: Izogibamo se prašnim prostorom. Ne nanašamo na direktni sončni svetlobi. Vozila ne peremo vsaj 24 ur.

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Povezani izdelki