IK Sprayer Foam Pro 2 Plus

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 4 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 4 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,80 €.


49,97 € z DDV

81678

Nov izdelek

Profesionalni Penomat

Category: Penilci.
Tag:

Več informacij

IK FOAM FOAM PRO 2+ je profesionalni ročni penomat  za nanos penečih detergentov. Enak kot standardna verzija 2.0 le da ima integriran ventil za polnjenje z komprimiranim zrakom. Z njim postane delo bistveno enostavnejše in hitrejše, a kljub temu varno, saj varnostni ventil zagotavlja, da penomata ne preobremenimo z komprimiranim zrakom.  Primeren je za nanos predpranja, čiščenje platišč, motornih prostorov in ostalih mest. Prednost penomatov je, da ustvarjajo gosto peno, ki ne odteče ampak se zlahka obdrži na površini. Čistilo tako pride do večjega izraza, čiščenje pa je enostavnejše. Penomat deluje pod pritiskom, delovni tlak je 3 bare. Opremljen z ventilom za izpust zraka. Penomat je izdelan iz robustne plastike, katera zagotavlja daljšo življenjsko dobo penomata. V kompletu so priložene različne šobe, katere ustvarjaje različne oblike pene. Poleg šob je priložena tudi rezervna pena za ustvarjanje pene. V kompletu so tudi nastavki različne barve, katere namestimo na ročaj za lažje ločevanje v primeru uporabe več pršilk. 

Tehnični podatki:
- Nominalni volumen: 1,9 L
- Uporabni volumen: 1,25L
- Maksimalni tlak: 3 Bar ( varnostni ventil)
- Priložene 3 x šobe za različne oblike pene
- Teža: 0,56 Kg

Navodila za vzdrževanje:
Za daljšo življenjsko dobo penomata priporočamo, da po uporabi iz penomata spustite zrak. Vsake par dni, čez penomat spustite čisto vodo, da očistite vsa tesnila. Tesnila lahko enkrat na mesec tudi napršite z multifunkcijskim sprejem.

Povezani izdelki