KochChemie Wash & Finish 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

317001

Nov izdelek

Sredstvo za brezvodno pranje

Tag:

Več informacij

Specialno sredstvo za hitro in enostavno zunanje čiščenje brez vode. Uporaba za rahlo do zmerno umazana vozila. Čisti, neguje in ščiti lake vozil, steklo, plastične dele, platišča itd. v enem koraku. Inovativni sestavni deli za čiščenje in nego nežno očistijo površine, tako da ostanejo sijoči in hidrofobni. Predhodno uporabljeni voski se obdržijo. Uporaba za čiščenje osebnih, kamping in komercialnih vozil ter motociklov.

Navodila za uporabo:
Brezvodno čiščenje: POZOR! V kolikor je vozilo blatno ali zelo umazano ga operite z vodo in šamponom. Napršite na posamezen panel ter površino nežno obrišite s čisto in mehko mikro krpo. Nato sredstvo ponovno napršite na isti panel ter ga do sijaja prebrišite z novo, čisto in mehko mikro krpo. Postopek ponavljajte skozi celotno vozilo.

Varnostni napotki:
Lahko povzroči alergijski odziv kože. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti vdihavanje hlapov ali razpršila. Nositi zaščitne rokavice. Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Odstraniti vsebino/ posodo registrinemu podjetju za odstranjevanje odpadkov. Vsebuje: 2-metilizotiazol-3(2H)-on.

Povezani izdelki