Angelwax H2NO! 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


29,97 € z DDV

ANGH2NO

Nov izdelek

Brezvodno pranje in quick detailer

Tag:

Več informacij

Angelwax H2NO popolnoma nov ultra koncentriran izdelek za brezvodno čiščenje in povečevanje sijaja vozil. Zasnovan na popolnoma novi polimerni tehnologiji varno odstranjuje nesnage z vseh zunanjih površin. Površina po čiščenju dobi izjemen sijaj. Posebna formula izdelka je varna za uporabo tudi na razgreti površini ter za uporabo na neposredni sončni svetlobi. Posebni lubrikanti zagotavljajo popolnoma varno čiščenje površine, brez nastanka prask. Odličen za uporabo tudi kot quick detailer oz. povečevalec sijaja ter kot polirni lubrikant. Je izjemno enostaven za uporabo in na površini ne pušča nikakršnih sledi in madežev. Odlična rešitev, kadar smo omejeni z porabo vode.

Navodila za uporabo:
Brezvodno čiščenje: POZOR! V kolikor je vozilo blatno ali zelo umazano je potrebno najprej odstraniti grobo umazanijo. Ker je izdelek visoko koncentriran ga je potrebno redčiti z vodo v razmerju 100ml čistila z 10L vode. Nanesite raztopino na posamezen panel ter površino nežno obrišite s čisto in mehko mikro krpo. Nato sredstvo ponovno nanesite na isti panel ter ga do sijaja prebrišite z novo, čisto in mehko mikro krpo. Postopek ponavljajte skozi celotno vozilo. 

Varnostni napotki:
P102 Hraniti zunaj dosega otrok. 

Dodatki

CarPro Boa Grey 500gsm
8,97 €
wishlist
CarPro Boa Orange 350gsm
7,97 €
wishlist

Povezani izdelki