Akcija!
Gtechniq W2 Universal Cleaner Concentrate 500ml

Gtechniq W2 Universal Cleaner 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


9,73 € z DDV

-25%

12,97 € z DDV

GTW20.5

Nov izdelek

Koncentrirani, večnamenski razmaščevalec

Več informacij

Večnamensko čistilo W2 je najmočnejše čistilo v ponudbi Gtechniq. Z lahkoto odstranjuje madeže, kot so sledi pisala, madeži hrane in močna umazanija. Super čistilo lahko uporabite za odstranjevanje madežev z materialov, kot so tkanine, motorni prostori, pnevmatike in preproge. Ta zelo vsestranski izdelek se lahko uporablja v čisti obliki za odpravljanje trdovratnih madežev ali pa se lahko razredči. Ta izdelek ni priporočljiv za vzdrževalno čiščenje in ni primeren za uporabo na koži. Za tovrstno uporabo priporočamo Gtechniq I2 ali Gtechniq W5.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite in si nadenite rokavice. Uporabljajte stran od neposredne sončne svetlobe. Za močno umazanijo uporabljajte čistilo, za splošno čiščenje v razmerju 5 : 1, za blago umazanijo pa v razmerju do 10 : 1. Razpršite neposredno na površino in pustite delovati 3-5 minut. Ostanke sperite z vodo in po potrebi postopek ponovite. V skrajnih primerih uporabite krpo iz mikrovlaken ali krtačo. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Varnostni napotki:
Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 +  P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI:  previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško  pomoč/oskrbo.


Povezani izdelki