Carbon Collective Citrus Cleanser 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,95 € z DDV

CCCC1000

Nov izdelek

Večnamensko čistilo na osnovi citrusov

Več informacij

Carbon Collective Citrus Cleanser je močno, pH nevtralno čistilo za odstranjevanje sledi insektov, maščob in nesnag brez, da bi odstranil vosek ali sealant. Varen je na skoraj vseh površinah, lahko ga uporabljate kot večnamensko čistilo, za čiščenje gumijastih tepihov, vratnih tečajev, motornega prostora, kolotekov, prtljažnikov, platišč in pnevmatik. Sredstvo je pripravljeno za uporabo in ga ni potrebno redčiti z vodo.

Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesite na vozilo pred nanosom predpranja ali šampona. Pustite par minut, da čistilo raztopi umazanijo. V primeru zelo trdovratnih madežev si lahko pomagate tudi z gobo ali čopičem. Površino sperite z vodo. Čistilo se na površini ne sme zasušiti.

Varnostni napotki:
Pozor: P262 – Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. P404 – Hraniti v zaprti posodi. P304 + P340 – PRI VDIHAVANJU: prenesti žrtev na svež zrak in jo pustiti počivati v položaju, ki olajša dihanje.

Povezani izdelki