SGCB Degreaser 500ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

SGFB028

Nov izdelek

Koncentrirao razmaščevalno sredstvo

Več informacij

SGCB Degreaser je ultra moderno in večnamensko razmaščevalno sredstvo za odstranjevanje trdovratne umazanije z lakiranih površin, kolotekov, vratnih tečajev in motornega prostora. Odličen je tudi za odstranjevanje sledi polirnih past, voskov,...Izdelek je koncentriran in ga je pred uporabo potrebno redčiti z vodo. Odlikuje ga širok spekter uporabe, ter izjemen učinek čiščenja. 

Navodila za uporabo:
Zredčimo z vodo v razmerju 1:10 odvisno od stopnje umazanije. Narejeno raztopino napršite na površino ter si pri čiščenju pomagajte z mikro krpo, čopičem ali ščetko. Pustite delovati nekaj časa ter nato ostanek čistila sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Po potrebi postopek ponovite. Sredstvo se na površini ne sme posušiti niti ga ne nanašajte na segreto površino.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Vsebuje: Alkoholi, C9-11, etoksilirani. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P332 + P313 Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: neionske površinsko aktivne snovi, < 5% amfoterne površinsko aktivne snovi.

Povezani izdelki