Gyeon Q2M Glass+ 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


25,97 € z DDV

Q2MGLASS1000+

Nov izdelek

Profesionalno čistilo za stekla z zaščito

Tag:

Več informacij

Gyeon Q2M Glass Plus je popolnoma nova in ultimativna formula za hitro in učinkovito čiščenje vseh avtomobilskih steklenih površin in zaščito v enem. Odstranjuje oljne ostanke ter zagotavlja kristalno jasno površino, ki je ob enem še hidrofobna in odbija umazanijo ter vodne kapljice. Izdelan na osnovi priljubljenega Q2M Glass Čistila z dodanimi Sio2 za vodo odbojni efekt. Q2M Glass+ je varen in učinkovit. Odstranjuje umazanijo, oljne ostanke in celo lažjo kontaminacijo medtem, ko ne vpliva na predhodno nanešene zaščitne premaze za stekla.

Navodila za uporabo:
Q2M Glass ne vpliva na predhodno nanešene zaščitne premaze. Napršite sredstvo na namensko mikro krpo oz. mikro krpo s kratkimi vlakni in očistite površino. Krpico nato obrnite na čisto stran in površino obrišite še s suho stranjo. Ne uporabljajte čistila na neposredni sončni svetlobi ali vročem steklu.

Varnostni napotki: 
Pozor: EUH208 Vsebuje (R)-p-menta-1,8-dien; d-limonen. Lahko povzroči alergijski odziv. H226 Vnetljiva tekočina in hlapi. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga.
Kajenje prepovedano. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.



Povezani izdelki