KochChemie Glass Star 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

44001

Nov izdelek

Čistilo za stekla

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Premium koncentrirano čistilo za čiščenje steklenih površin. Odstranjuje najbolj trdovratno umazanijo. Ne pušča sledi. Vsebuje alkohol. Lahko se uporablja čistega ali meša z vodo do 1:3.


Navodila za uporabo:
Sredstvo nanesemo direktno na stekleno površino in dobro zbrišemo z mikro krpo za stekla ali kvalitetnim papirjem. Lahko nanesemo tudi na krpo in zbrišemo. V kolikor gre za zelo umazana stekla postopek ponovimo. Pri delu priporočamo uporabo zaščitnih rokavic. Pri čiščenju priporočamo uporabo dveh mirko krp. Redčimo z vodo v razmerju do 1:3.

Varnostni napotki:
Vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti vdihavanje hlapov ali razpršila. P280-Nositi zaščito za oči / zaščito za obraz. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. Hraniti zaklenjeno. Odstraniti vsebino / posodo med odpadke na zavarovan način. Propan-2-ol.



Povezani izdelki