Shiny Garage Leather Cleaner Proffesional 1L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


24,97 € z DDV

SG15.311

Nov izdelek

Profesionalno čistilo za usnje

Tag:

Več informacij

Profesionalno čistilo za usnje namenjeno za prave profesionalce. Varno in učinkovito sredstvo za čiščenje usnjenih površin v vozilu. Izdelek je pripravljen za uporabo in opremljen z pršilko za ustvarjenje pene, kar omogoča učinkovito čiščenje površine in zagotavlja, da se produkt ne vpije v površino. Ustvarja izjemno čisto in ne svetlečo površino. Primerno je za vse vrste usnjenih površin. 

Navodila za uporabo:
Čistilo s pomočjo ščetke za usnje nanesite na površino in nežno, s krožnimi gibi očistite povrišino. Ostanek čistila nato s svežo, suho mikro krpo nežno obrišite in pustite, da se površina posuši. Priporočamo, da izdelek pred uporabo preizkusite na skritem mestu. Prepričajte se, da je površina hladna na otip.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi, C9-11, etoksilirani. Nevarno: H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 %-<15% neionske površinsko aktivne snovi.

Povezani izdelki