Gtechniq W6 Iron and General Fallout Remover 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


14,97 € z DDV

66W605

Nov izdelek

Čistilo za zračno rjo in platišča

Več informacij

Gtechniq W6 je zasnovan za varno in učinkovito odstranjevanje železnih delcev z vseh zunanjih površin vozila ter za čiščenje platišč. Poleg čistilne funkcije vsebuje tudi inhibitorje korozije in aditive, kateri preprečujejo nastanek poškodb ter bledenje barve. V nasprotju z ostalimi odstranjevalci zračne rje je W6 precej gost, kar omogoča daljše delovanje na vertikalnih površinah.

Navodila za uporabo:
Uporabljati le v dobro prezračevanih prostorih, izven neposredne sončne svetlobe, saj ima produkt zelo neprijeten vonj. Odstranite večje delce umazanije s pomočjo visokotlačnega čistilca. Napršite W6 direktno na površino in pustite delovati 5-10 minut. V tem času se bodo vsi kovinski delci na vozilu obarvali vijolično. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Čistilo sperite s površine in po potrebi postopek ponovite. Za čiščenje ekstremnih primerov si lahko pomagate tudi z mikro krpo.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Natrijev merkaptoacetat.
Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P270 Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. P280 Nositi zaščitne rokavice. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P321 Posebno zdravljenje (glejte navodila na tej etiketi). P330 Izprati usta.


Povezani izdelki