Soft99 Iron Terminator 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


12,97 € z DDV

S9910333

Nov izdelek

Čistilo za platišča in zračno rjo 

Več informacij

Soft99 Iron Terminator zelo učinkovito odstranjuje najtrdovratnejšo umazanijo z vseh vrst platišč brez, da bi poškodoval platišče. Sredstvo je pH nevtralno in je primerno za uporabo na vseh vrstah platišč. Dodan indikator delovanja se obarva rdeče, ko čistilo pride v stik z umazanijo. Odstranjuje vse vrste kovinskih delcev, katere ne morete odstraniti z običajnimi čistili. Iron Terminator je popolnoma varen za uporabo tudi na lakiranih površinah zato ga lahko uporabljate tudi za odstranjevanje zračne rje. 

Navodila za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Šobo razpršilca obrnite na 'ON'. Sredstvo vedno nanašajte na ohlajeno površino ter v senci. Napršite sredstvo z razdalje cca. 10cm ter pustite delovati par minut. Sredstvo se ob stiku s kovinskim delcem obarva rdeče. Po potrebi si pri čiščenju pomagajte s čopičem ali krtačko. Površino sperite z visokotlačnim čistilcem. Po potrebi postopek ponovite.

Varnostni napotki:
Vsebuje:  Amonijev merkaptoacetat; Pozor: H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P301 + P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P330 Izprati usta. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.  P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.



Povezani izdelki