Meguiar's Iron Removing Spray "Clay" 946ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


30,97 € z DDV

DRTU200232

Nov izdelek

Sredstvo za odstranjevanje kontaminacije

Več informacij

Meguiar's Iron Removing "Clay" spray je moderno sredstvo za kemično dekontaminacijo površin. Inovativne sestavine poskrbijo za hitro in enostavno odstranjevanje železovega oksida (zračne rje) in vse ostale dekontaminacije iz površine vozila. Sredstvo je odlično kot predpriprava za poliranje. Lahko ga uporabljamo v kombinaciji s polirnim plastelinom za še večjo učinkovitost. Sredstvo je pH nevtralno zato ni nevarno za površine. Po uporabi je površina bolj gladka in mehka na otip.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo površino dobro ohladimo. Nanesemo sredstvo na površino in pustimo delovati nekaj časa. Sredstvo se ob stiku s kontaminacijo obarva rdeče. Za odstranjevanje težje umazanije si lahko pomagamo s polirnim plastelinom. Površino na koncu dobro speremo z vodo.


Varnostni napotki:
Vsebuje: Amonijev tioglikonat; Natrijev alkil eter sulfat; Geraniol; Limonene; Citral.
Nevarno: H290 Lahko je jedko za kovine. H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju. H315 Povzroča draženje kože. H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 15% - 30%: anionske površinsko aktivne snovi; < 5%: polikarboksilati; parfumi (Citral, Geraniol, Limonene)



Povezani izdelki