Poka Premium Wheel Stand XXL

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 16 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 16 točke ki se lahko spremenijo v popust 3,20 €.


169,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,40 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
12 x 15,40 €
Odplačati želim čim prej
3 x 59,70 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 59,70 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

SF_4

Nov izdelek

Nosilec za platišča

Category: Detailing oprema.
Tag:

Več informacij

Poka Wheel Stand stabilen in izjemno kvaliteten nosilec za platišča. Večji brat standardnega nosilca omogoča enostavnejše delo z večjimi platišči". Gre za pripomoček kateri vam bistveno olajša nanos različnih zaščit, čiščenje, poliranje, barvanje in obnovo platišč. Zahvaljujoč trem valjčkom lahko platišče med aplikacijo poljubno obračate in vrtite. Valjčki so tudi nastavljivi pod različnimi koti. Stojalo je narejeno iz visoko kvalitetnega, 4 mm črnega, prašno barvanega jekla iz obeh stranih. To zagotavlja dodatno zaščito pred oksidacijo. Dolžina spodnjih valjčkov je 420 mm, zgornjega 400 mm. Gumijaste noge ohranjajo stojalo med uporabo na svojem mestu. 

Stojalo je primerno za:
- nanos keramičnih premazov ali voskov
- obnovo platišč
- poliranje platišč
- barvanje platišč
- čiščenje platišč

Stojalo je prašno barvano, kar pomeni, da je odporno na vodo in vremenske razmere. Vseeno pa lahko ob poškodbi barve pride do rje ali oksidacije stojala. Zato priporočamo previdnejšo uporabo pri pranju ali zunanji uporabi.

Povezani izdelki