Fresso Perfume Snow Pearl 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

FRP02

Nov izdelek

Premium osvežilec zraka, razpršilec

Tag:

Več informacij

Edinstvena dišava, zaprta v stekleničko parfuma Fresso, bo navdušila s svojo izrazno globino. Pokrovček iz lesa poudarja svojo edinstvenost in eleganco. Dozirajte parfum Fresso, kot želite, intenzivnost dišave je odvisna od vaših želja. Kadar koli lahko osvežite in okrepite subtilen vonj, ki bo spet napolnil vaš avto z edinstveno aromo.

Formula Fresso dišav je rezultat dela priznanih strokovnjakov, kateri so za njihovo ustvarjanje uporabili edinstvene in dragocene sestavine. 50ml steklenčka vas bo navdušila s svojo učinkovitostjo. Suptilni vonj, pridobljen po nanosu 5 odmerkov parfuma, bo v vašem avtomobilu zdržal kar nekaj dni!

SNOW PEARL:
Močna kombinacija citrusov v družbi svilnatega jasmina in cvetov ylang ylang ustvarja lahkotno, zložljivo kompozicijo, ki je nežno poudarjena in okrepljena z lesnimi notami in pridihom vanilije.

Navodila za uporabo:
Napršite poljubno količino osvežilca po notranjosti vozila. Preprečite nanos direktno na usnjene ali plastične površine. Nikoli ne pršite v obraz ali druge dele telesa. Proizvajalec in prodajalec ne prevzemata za poškodbe, nastale zaradi napačne uporabe izdelka. Izdelek hranite v pokončnem položaju, da preprečite morebitno razlitje. V primeru slabosti ali slabega počutja takoj prenehajte z uporabo osvežilca. Izdelka ne shranjujte pri temperaturah višjih od 75°C.

Varnostni napotki:
Vsebuje: benzil salicilat; linalol. Nevarno: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. EUH208: Vsebuje 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; 1,2,3,5,6,7-heksahidro-1,1,2,3,3- pentametil-4H-inden-4-on; 2-(4-terc-butilbenzil)propionaldehid; cinamil alkohol; citronelol; kumarin; dipenten; heksil salicilat; linalil acetat; piperonal. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki