Fresso Gift Box Set Small 2v1

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

FRGB04

Nov izdelek

Darilni komplet vsežilcev

Tag:

Več informacij

Edinstvene Fresso dišave sedaj na voljo tudi v manjšem darilnem kompletu, ki bo idealno darilo za vsakega, ki si prijeten vonj v vozilu. Komplet vsebuje eno Dišavo Fresso Parfume 50ml v steklenički in eno obešanko Fresso Hanger.   

Fresso Parfume 50ml:
Formula Fresso dišav je rezultat dela priznanih strokovnjakov, kateri so za njihovo ustvarjanje uporabili edinstvene in dragocene sestavine. 50ml steklenčka vas bo navdušila s svojo učinkovitostjo. Suptilni vonj, pridobljen po nanosu 5 odmerkov parfuma, bo v vašem avtomobilu zdržal kar nekaj dni! 

Fresso Hanger:
Edinstvena sestava Fresso izdelkov temelji na dragocenih, močno koncentriranih sestavinah. Zahvaljujoč temu, vonj dišave zdrži do 31 dni. Občutljive note obešank Fresso se sproščajo kontinuirano in nadzorovano. Odstranjen je nenaden, preintenziven vonj zato aroma ostane konstantna skozi cel čas trajanja osvežilca.

V komentar naročila vpišite želene dišave kompleta (1x Parfume,1 x Hanger), katere podrobne opise najdete na spodnjih povezavah!

Parfume Gantleman
Parfume Snow Perl
Parfume Dark Delight
Parfume Paradise spark
Parfume Sugar Love
Parfume Magnetic Style

Hanger Gantleman
Hanger Snow perl
Hanger Dark Delight
Hanger Paradise Spark
Hanger Sugar Love
Hanger Magnetic Style

Povezani izdelki