K2 Evos Viking Parfume 50ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,97 € z DDV

V055

Nov izdelek

Ekskluzivni osvežilec zraka

Tag:

Več informacij

K2 Evos je nova linija osvežilcev K2, katere predstavljajo vrhunec arome, saj so izdelane iz skrbno izbranih mešanic arom. Ekskluzivna lesena obešanka prepojena z bogato aromo vas bo navdušila. Občutljive note obešank se sproščajo kontinuirano in nadzorovano. Odstranjen je nenaden, preintenziven vonj zato aroma ostane konstantna skozi cel čas trajanja osvežilca.

Dišava Viking: Kombinacija kontrastnih dišečih not limete in mošusa – po njih boste prepoznali človeka izjemnega značaja, pa tudi po vonju vodnih cvetov, ki kažejo na nežnost njegove narave. Naj vas valovi osvežitve ponesejo na nepozabno potovanje do dišečih vrat Valhalle.

Navodila za uporabo:
Napršite poljubno količino osvežilca po notranjosti vozila. Preprečite nanos direktno na usnjene ali plastične površine. Nikoli ne pršite v obraz ali druge dele telesa. Proizvajalec in prodajalec ne prevzemata za poškodbe, nastale zaradi napačne uporabe izdelka. Izdelek hranite v pokončnem položaju, da preprečite morebitno razlitje. V primeru slabosti ali slabega počutja takoj prenehajte z uporabo osvežilca. Izdelka ne shranjujte pri temperaturah višjih od 75°C.

Varnostni napotki:
Vsebuje: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-on; benzil salicilat. Nevarno: H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo po sistemu ločenega zbiranja, ki se uporablja v vaši občini. EUH208: Vsebuje cinamil alkohol; citronelol; geraniol; heksil salicilat; linalol; linalil acetat; nopil acetat. Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki