Angelwax Redemption Fine Polish 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


26,97 € z DDV

ANG50900

Nov izdelek

Fina polirna pasta

Tag:

Več informacij

Angelwax Redemption fina polirna pasta je zasnovana za odstranitev hologramov in lažjih prask. Primerna za uporabo na vseh lakiranih površinah. Odstranjuje sledi brusnega papirja granulacije P3000. Površina po poliranju dobi izjemno visok sijaj. Ne vsebuje silikonov in polnil zato je primerna tudi za uporabo v ličarskih delavnicah.

Navodila za uporabo:
Pred uporabo plastenko dobro pretresite. Da preizkusite kompatibilnost paste s površino jo najprej preizkusite na skritem mestu. Nanesite manjšo količino paste na fino polirno gobico. Pasto razmažitepo površini z ugasnjenim polirnim strojem. Vklopite stroj in začnite s poliranjem z manjšim pritiskom. Vedno polirajte manjše panele, cca. 40x40cm. Polirajte dokler na površini ne ostane oljnat film. Film nato odstranite s čisto mikro krpo. Po potrebi postopek ponovite.

Odrez do 0 do 10: 2
Sijaj od 0 do 10: 9

POZOR: Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo. Preprečiti stik s kožo in očmi. V primeru stika z očmi, takoj izprati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Ob zaužitju, takoj poiskati zdravniško pomoč. Ne shranjujte na neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte zmrzovanju in visokim temperaturam. Pred uporabo dobro pretresite. Hraniti izven dosega otrok.

Povezani izdelki