Microfiber Madness Incredimitt

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 2 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 2 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,40 €.


21,95 € z DDV

MM-11

Nov izdelek

Mikro rokavica za varno pranje vozil

Več informacij

Microfiber Madness Incredimitt je posebna rokavica za varno pranje vozil. Združuje najboljše lastnosti mikro in merino gob. Je povsem varena za uporabo in na površini ne pušča nikakršnih prask. Posebno pletenje mikro vlaken, naredi Incredimitt debelo in kompaktno. Ima izjemen čistilni učinek, zato lahko vozilo operemo z minimalnim naprezanjem. Med pranjem se umazanija skrije med mikro vlakna in s tem preprečuje nastanek prask. Ko pa jo ponovno namočite v šampon, umazanija preprosto odpade na dno vedra. Notranja stran rokavice je prevlečena z peno, kar poskrbi za udobno uporabo. V notranjosti je prišit tudi trakec, ki preprečuje, da bi rokavica med pranjem padla na tla. Vpije ogromne količine tekočine.

Navodila za vzdrževanje: Incredimitt po uporabi dobro sperite s čisto vodo in posušite na svežem zraku. Vsi Microfiber Madness izdelki so pakirani v posebnih vrečkah s patentnim zapiralom, zato suho rokavico pospravite vanjo in zaprite. S tem preprečite nabiranje umazanije, med tem ko rokavice ne uporabljate.

Material: 92% poliester, 8% viskoza

Povezani izdelki