Carbon Collective Supreme Wash Pad

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

CCSWP

Nov izdelek

Goba iz mikro vlaken za pranje vozil

Več informacij

Carbon Collective Supreme Wash Pad je goba za pranje vozil, narejena iz ultra mehkih mikro vlaken, katera varno odstranjujejo umazanijo s površine vozil. Mikro vlakna nežno dvignejo umazanijo in jih potegnejo globoko v notranjost gobe. S tem preprečite, da bi delci umazanije povzročali poškodbe in praske na površini. Ko gobo sperete v vedru z vodo, umazanija brez dežav odpade na dno vedra. Notranjost gobe je narejena iz vpojne pene, katera zadržuje mešanico šampona in vode ter preprečuje, da bi z suho gobo drgnili po vozilu. Tanka zasnova omogoča enostaven dostop do najtesnejših površin vozila. Velikost gobe je 16x23cm, teža 800 g/sm.

Vzdrževanje:
Gobo lahko po uporabi operite v pralnem stroju, na 40°, brez uporabe mehčalca. Za čiščenje priporočamo uporabo čistila Gyeon Q²M Towel Wash, Chemical Guys Microfiber Wash ali Ma-Fra Microfiber Wash. Rokavico vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju.

Povezani izdelki