Gyeon Q2M Componud+ 120ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


8,95 € z DDV

Q2MCOMP+120

Nov izdelek

Groba polirna pasta

Category: Grobe paste.
Tag:

Več informacij

Nova in izboljšana groba polirna pasta za odstranjevanje večjih poškodb laka. Compound+ je še enkrat bolj groba kot predhodnica Compound ter odstranjuje poškodbe in nepravilnosti na laku v minimalnem času. Primerna je za uporabo z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Za seboj ne pušča olj ali mastnih sledi, kar olajša odstranjevanje paste po poliranju in čiščenje polirnih gobic. Ne vsebuje polnil, silikonov ter se minimalno praši. Pasta je zasnovana na vodni osnovi.

Navodila za uporabo:
Pasta je primerna za uporabo z DA in rotacijskimi polirnimi stroji. Na polirno gobico ustrezne trdote nanesite manjšo količino paste ter razmažite po površini z nizkimi obrati polirnega stroja. Površino obdelujte s srednjimi obrati dokler pasta popolnoma ne izgine s površine. Ostanek obrišite z kvalitetno mikro krpo. Površino prebrišite še z razmaščevalcem Q2M Prep ali mešanico izopropilnega alkohola in vode (v mešalnem razmerju 1:1), da preverite stanje površine. Po potrebi površino spolirajte še enkrat.

Varnostni napotki:
Nevarno: Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE / zdravnika. NE izzivati bruhanja. Hraniti zaklenjeno. Odstranjevanje odpadnih snovi v skladi z uradnimi predpisi. Vsebuje: Nafta (zemeljsko olje), težka, obdelana z vodikom; destilati (nafta), hidrotretirani lahki; Belo mineralno olje (petrolej). Sestavine: ES/648/2004: 15% - <30% alifatski ogljikovodiki.

Povezani izdelki