Nov
Gyeon Q² Pure EVO 30ml

Gyeon Q² Pure EVO 50ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 11 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 11 točke ki se lahko spremenijo v popust 2,20 €.


119,97 € z DDV

Q2PURE50EVO

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

Gyeon EVO linija keramičnih premazov je končno tukaj. Je plod dveletnih raziskav in testiranj. EVO linija keramičnih premazov premika letvico še višje od svojega priljubljenega predhodnika. Predstavlja tehnično revolucijo na podlagi kemičnega polisilazana. Uspelo je nemogoče. Znatno boljša obstojnost ob bistveno enostavnejši uporabi. In še več. Vse nove Gyeon EVO premaze lahko nanašamo v zunaj na svežem zraku. Studio sedaj ni več nujno potreben. Zakaj bi nanašali več slojev, če lahko nanesemo le enega in ob tem zagotavljamo vse maksimalne lastnosti premaza.  Vse kar je potrebno da vozilo po nanosu hranimo na suhem prostoru vsaj 12 ur.

Gyeon Q² Pure EVO je debela, trda in izjemno hidrofobna keramična zaščita laka. Q² Pure povrne izgled laka na popolnoma nov nivo, zagotavlja čisti 'candy' sijaj vozila. Q² Pure EVO je primeren tako za začetnike kot tudi profesionalne detailerje. Komplet vsebuje ergonomičen aplikator, kateri zagotavlja hiter in učinkovit nanos premaza. Q² Pure združuje dve ključni kvaliteti dobrih keramičnih premazov - visoko stopnjo sijaja in ekstremno odpornost. Medtem, ko vaše vozilo ščiti pred vsemi vrstami zunanjih vplivov mu po drugi strani zagotavlja neprekosljiv sijaj. Vozilo po nanosu izgleda kot, da bi ga prevlekli s tanko plastjo stekla (ob ustrezni predpripravi).

Vsebina kompleta:
- 1x Q² Pure 50ml
- 1x Q²M Cure 100ml
- 1x aplikator za nanos premaza

Specifikacije:
- Poraba: 30ml/ vozilo
- Trdota premaza: 9H
- Kontaktni kot: >110'
- pH toleranca: 2-11
- Debelina premaza: 0,2 - 0,5qm
- Obstojnost: >36 mesecev/ 40K km    

Navodila za uporabo:
Gyeon Q² Pure nanašajte na suhem mestu in ne na neposredni sončni svetlobi. Pred nanosom s površine odstranite vso kontaminacijo, po potrebi spolirajte ter popolnoma razmastite z uporabo Gyeon Q2M Prep. Okoli penastega aplikatorja ovijte semiš krpico in nanjo z priloženo pipetko nanesite premaz. S križnimi gibi enakomerno nanesite premaz na manjšo površino. Vedno obdelujte le en panel naenkrat, premaz je potrebno s površine obrisati po 3-5 minutah (dokler je premaz še moker), preden se posuši in se začne strjevati. Z ustrezno lučjo se prepričajte, da ste s površine odstranili vse ostanke premaza. Zasušene ostanke premaza je potrebno odstraniti z strojnim poliranjem. Vozilo pustite v toplem in suhem prostoru vsaj 24 ur, da se premaz popolnoma strdi. Sušenje premaza lahko pospešite tudi z uporabo IR luči, površino segrejte na 60° za 10 minut. Da bi preprečili nastanek sledi vodnih kapljic (premaz doseže popolno trdnost v 14 dneh), plastike zaščitite še z Gyeon Q2M Cure. Vozila vsaj 7 dni ne perite z kakršnim koli detergentom. Vse uporabljene krpice po nanosu zavržite, stekleničko dobro zaprite, pipetko pa dobro sperite z vročo vodo, da preprečite strjevanje izdelka.

NEVARNO:
Zelo lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. NE izzvati bruhanja. Hraniti zaklenjeno.  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z lokalnimi predpisi.

Povezani izdelki