Gyeon Q²M Fabric Cleaner 1000ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


16,97 € z DDV

Q2MFBC1000

Nov izdelek

Čistilo za tekstilne površine

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Gyeon Q²M Fabric Cleaner je novo in izjemno močno čistilo za čiščenje tekstilnih površin in alkantare. Njegova kompleksna formula omogoča hitro in enostavno odstranjevanje madežev, maščobe in vseh ostalih nesnag iz vseh vrst tkanin. Poleg čistilnega učinka učinkovito odstranjuje še neprijeten vonj, ki se vpije v tkanine. Lahko ga uporabljamo kot samostojno sredstvo ali pa kot efektivno pred čistilo za globinsko čiščenje. Poleg čistilnih sposobnosti je idealna izbira za pripravo površine pred nanosom zaščitnih sredstev za tekstil kot je Q² FabricCoat. 

Navodila za uporabo:
Površino pred čiščenjem posesajte. Nanesite Fabric Cleaner direktno na površino in obrišite z vlažno mikro krpo ali posasajte z vodnim sesalcem. Po potrebi si lahko pomagate tudi s krtačko za tekstil. Pustite, da se čistilo posuši na svežem zraku. Po potrebi postopek ponovite. Po končanem čiščenju priporočamo še zaščito tekstila z Gyeon Q² FabricCoat zaščitnim premazom.

Varnostni napotki:
/

Povezani izdelki