Nov
Gyeon Q2M Trim Cleaner 500ml

Gyeon Q2M Trim Cleaner 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


17,97 € z DDV

Q2MTRIMC500

Nov izdelek

Čistilo za notranje plastične površine

Več informacij

Q²M TrimCleaner je nežno in učinkovito sredstvo za vzdrževanje in čiščenje, zasnovano za redno uporabo, zato ne poškoduje notranjosti vozil.. Hitro odstrani prah in manjše madeže in ostale umazanije, ne pušča ostankov in pripravi površino za premaz Q²M Preserve. Q²M TrimCleaner je s svojimi rahlimi antistatičnimi lastnostmi odličen vsakodnevno vzdrževanje notranjosti vašega avtomobila.

Q²M TrimCleaner, nežno čistilo za vinil, je primerno za vse vrste notranjih oblog, tudi za tiste, ki so zaščitene s kakovostnimi premazi. Učinkovito odstranjuje umazanijo in prah ter pušča prijeten matiran videz brez ostankov. Medtem ko je Q²M Trim Cleaner idealen za tedensko čiščenje, priporočamo Q²M Interior Detailer za vsakodnevno uporabo.

NAJBOLJŠA PRAKSA IN PROFESIONALNI NASVETI YVESA HEYLENA
Za vsakodnevno brisanje notranjih oblog uporabite Q²M BaldWipe EVO. Če želite povečati moč čiščenja, mešajte s krtačo ali Q²M ScrubPad EVO in ga pustite, da se zadrži na gumijastih ali zunanjih oblogah. NASVET: Q²M TrimCleaner je odličen za globinsko čiščenje notranjih oblog in zagotavlja matiran, tovarniško svež videz pred nanosom izbrane zaščite.

Navodila za uporabo:
Sredstvo napršite na kakovostno mikro krpo in obrišite površino. Krpo nato obrnite na čisto stran in obrišite površino do suhega.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337+P313 Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.
EUH208 Vsebuje (R)-p-menta-1,8-dien; d-limonen (LIMONENE). Lahko povzroči alergijski odziv.

Povezani izdelki